Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad naljutite ženu...

Zatekla muža kako je vara pa ljubavnicu bacila u provaliju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena ljubavnicu svoga muža, nakon što ih je zatekla skupa, bacila u provaliju.

Lissette Lupo Mamani iz Perua je zatekla svog supruga kako je vara s 25-godišnjom djevojkom, što ju je jako razljutilo. U naletu bijesa, Lissette je djevojku zgrabila za kosu i vukla po podu sve do ruba provalije u koju ju je i gurnula. Njezin je nevjerni suprug za to vrijeme samo mirno stajao, piše The Sun.

>>
VIDEO Polugoli ljubavnik bježao kroz prozor dok su se supružnici svađali!

Srećom, provalija nije bila velika pa je ljubavnica ostala živa te je prevezena u bolnicu zbog posjekotina i modrica koje je zadobila. Cijeli je događaj snimljen nadzornom kamerom, a u jednom kasnijem intervjuu je Lissette, inače majka četvero djece,otkrila da je napustila muža.

Nevjerni suprug je i preko televizijskih ekrana tražio njezin oprost. 'Na koljenima te molim, zanimaš me samo ti i naša djeca jer bez tebe sam nitko. Molim te, oprosti mi, znam da sam pogriješio', kazao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Paket iz inozemstva Čekala je paket sa zlatom i vrijednosnim papirima, uplatila novac, ali uskoro je shvatila da mora nazvati policiju Slika nije dostupna Još 20 ozlijeđeno VIDEO Strašni prizori u Peruu: Autobus sletio u provaliju od 200 metara, najmanje 29 ljudi je poginulo

Upozoravamo čitatelje na uznemiravajući sadržaj snimke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene