Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Australska policija istražuje

VIDEO: Prije smrti od kuće napravio minsko polje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska policija istražuje zašto je nedavno preminuli umirovljenik, kako se čini, pretvorio svoju kuću u eksplozivnu klopku postavivši u nju više od 50 improviziranih eksplozivnih naprava.

Policija New South Walesa priopćila je da su sumnjive naprave pronađene u i oko kuće 69-godišnjeg bivšeg električara koji je umro prije nekih tjedan dana.Policija je kazala kako nijedna od naprava ne može prouzročiti nikakvu štetu.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

Neke od tih neobičnih naprava spojene su s kućanskim aparatima a jedna uključuje prekidač na pritisak vezan na dva plinska cilindra u autu. Prijatelji umirovljenika pozvali su u utorak policiju nakon što su posjetili kuću i opazili naprave. Policija je priopćila kako nije poznato da li je čovjek imao kakav duševni poremećaj, ali da je bio povučen. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene