Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Australiji

VIDEO: Zapalile se gume zrakoplova pri slijetanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom slijetanja u Sydneyju zapalile su se gume zrakoplova Qantasa A380. Sve je snimila kamera s repa aviona, ali i nekoliko putnika. Srećom, u ovom incidentu nema ozlijeđenih.

U zrakoplovu na letu iz Singapura u Sydney, na zračnu luku Kingford Smith, bilo je 244 osobe. Nitko nije ozlijeđen niti su, prema izvještaju Qantasa, bili ugroženi. Službenici trenutačno istražuju uzroke zapaljenja guma, izvijestio je Reuters. 'Pilot je bio veoma dobar, jer ja uopće nisam znao što se događa. Cijelo vrijeme osjećao sam se sigurno', rekao je jedan putnik nakon što je izašao iz zrakoplova i čuo što se dogodilo.

Pročitajte i ovo Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike Maskirani napadač u Zadru napadnut SDP-ovac Policija još traga za maskiranim muškarcem u Zadru: "Razlog može biti samo jedan"

No, neki putnici ipak su vidjeli gume u plamenu i prizor ih nije ostavio ravnodušnima. 'Bila sam zaprepaštena, ali svi su bili prilično smireni i opušteni', rekla je jedna putnica, a druga dodala kako se moglo vidjeti mnogo dima i iskri. 'Ovo se događa veoma rijetko, nismo prije vidjeli da se ovo događa sa zrakoplovom A380', rekla je Olivia Wirth, glasnogovornica Qantasa.

Snimku zapaljenja guma zrakoplova koji slijeće možete pogledati u priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene