Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzo se oglasio glasnogovornik

VIDEO "Nemoj dr*ati, pridruži nam se!" Pogledajte kako vagnerovci regrutiraju muškarce preko Pornhuba

Pornhub
Pornhub Foto: Screenshot/Twitter
Nakon što se saznalo da vagnerovci preko Pornhuba traže regrute za svoje redove, reklama je nestala te se oglasio glasnogovornik Pornhuba.

Ruska plaćenička skupina Wagner toliko je pod pritiskom da popuni svoje redove da se obratila Pornhubu za regrutiranje vojnika. Oglas plaćenika Jevgenija Prigožina s Pornhuba objavila je ukrajinska novinska kuća Pravda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna!

Privatna vojska, koju je utemeljio Jevgenij Prigožin, bliski saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, postavila je vrlo sugestivan oglas na popularnoj pornostranici pozivajući muške gledatelje da prestanu d*kati i umjesto toga se prijave za posao u Wagneru.

U reklami se vidi kako plavuša s crvenim ružem vrti veliku lizalicu u ustima, dok hrapavi ženski glas u pozadini govori: "Mi smo je*eno najcool privatna vojska na svijetu. Regrutiramo borce iz svih regija Rusije. "Nemoj dr*ati, idi raditi za PMC Wagner."

Zatim se na ekranu pojavljuje telefonski broj za koji se kaže da je povezan s regrutima grupe Wagner.

 

Nejasno je koliko je puta reklama pogledana na Pornhubu, kao i koliko je dugo stajala na toj stranici.

 

 

 

Pornhub je na kraju uklonio reklamu grupe Wagner koja je poticala ljude da se pridruže ruskim plaćenicima koji se bore u Ukrajini. Glasnogovornik Pornhuba rekao je za Newsweek da su reklame uklonjene i rekao da web-stranica ne dopušta nikakve politički povezane reklame.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene