Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izletio niotkuda

VIDEO Vidite li pored ovog autobusa i automobil?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekima se na prvi pogled ogromne količine morske pjene na obalama Queenslanda u Australiji mogu učiniti kao idealna prilika za pjena party, no zapravo je riječ o potencijalno smrtonosnoj pojavi.

Kao što smo već javili, priobalno područje australske države Queensland prekrile su nevjerojatne količine morske pjene. Nova snimka koja danas stiže otamo pokazuje koliko ta neuobičajena pojava može biti opasna, potencijalno i smrtonosna.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Prometna nesreća - 1 PROMETNA NESREĆA Autobus se vraćao sa svadbe i prevrnuo se: Poginulo deset ljudi, puno ozlijeđenih

>> VIDEO: Ovo nije snijeg...

Na jednoj cesti okupilo se više komunalnih radnika, policajaca i građana. Neki od njih su pokušavali raščistiti put, a drugi su, kako se čini, čekali gradski autobus koji se polako probijao kroz metar i pol do dva visoku pjenušavu nakupinu.

Zatim je, sasvim iznenada i naizgled niotkuda iz pjene izletio automobil koji je gotovo pregazio nekoliko ljudi. Cijeli događaj možete vidjeti u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene