Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi val poplava

VIDEO Valovi viši od 8 metara zapljuskuju britansku obalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Valovi viši od osam metara udaraju o britansku obalu.

Stanovnici Velike Britanije pripremaju se za još jedan val poplave, a uslijed vjetra u obalu udaraju valovi viši od osam metara, javlja AP.

Pročitajte i ovo Vodostaj Drave kod Varaždina obilne padaline Stiže još jedan val oborina: Hrvatske vode izdale posebno upozorenje Italija poplave kataklizma zbog poplava VIDEO Muškarac se utopio u dnevnom boravku, nije stigao pobjeći pred bujicom: "Ne izlazite, tko može neka ide na gornje katove!"

Iz grada Aberystwyth u Walesu, evakuirani su stanovnici. 'Bolje je da znamo što se događa i da poduzmemo mjere opreza. Bolje to nego da ostanemo kod kuća i riskiramo živote', rekla je Leah Kolberg.

Velika Britanija na udaru MEGA OLUJE: Izdano 340 upozorenja na poplave!

Vlasnik lokalne teretane, Tyrone Davies koja je oštećena, požalio se jer je upravo siječanj najunosniji dio godine u tom biznisu. 'U siječnju smo najzaposleniji, a sada je velik dio teretane oštećen', rekao je Davies.

Britanska meteorološka služba upozorava da bi vjetar mogao puhati i brzinom od 113 kilometara na sat te na velike valove na obali Walesa, jugozapadne Engleske i Sjeverne Irske.

Najmanje je sedam osoba poginulo u nevremenima koji su zahvatili Britaniji od prosinca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene