Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred bakinim očima

VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: Nasred ulice beskućnik zgrabio trogodišnju djevojčicu i pobjegao s njom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčicu (3) je umalo usred bijela dana oteo beskućnik. Događaj koji je zaprepastio prolaznike snimile su i nadzorne kamere.

Na snimci se vidi kako žena u Bronxu u New Yorku šeće sa svoje troje unučadi. U jednom trenutku njima prilazi muškarac umotan u nekakve deke. Saginje se, uzima djevojčicu i bježi s njom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Baka (65) brzo trči za otmičarem, dok drugo dvoje unučadi šokirani stoje kraj ceste i gledaju što se događa. Srećom, pokušaj otmice vidjeli su i prolaznici koji su pomogli vratiti djevojčicu. 

Kako piše Daily Mail, muškarac na obližnoj benzinskoj pumpi preplašio je otmičara pa je ovaj ispustio dijete i pobjegao na skuteru.

"Meo sam ulicu, kad je kraj mene prošla žena s troje djece. Približio im se muškarac, prebacio deku preko djevojčice i pobjegao s njom. No nas nekoliko smo reagirali i otmičar je pustio dijete", rekao je Fermin Bracero (63), koji je također bio na mjestu događaja. 

Policija je kasnije pronašla beskućnika Santiaga Salceda (27). Optužen je za otmicu, pokušaj otmice, protupravno zadržavanje i ugrožavanje djece. Priveden je u ponedjeljak, a pred policajcima se smijao. 

New York se bori s porastom broja beskućnika i nasilja među njima. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene