Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Droga 'bath salts' već se puno puta pojavljivala u medijima, kao izuzetno opasna. Novi slučaj tijekom kojeg su ugroženi životi zabilježen je na Mallorci gdje je britanski turist pod utjecajem iste pokušao ugristi ljude na plaži.


Čak 10 policajaca svladavalo je mladog britanskog turista na Mallorci nakon što je pokušao ugristi kupače, a potom i policajce na poznatoj plaži Magulf.

Vezani članci Filip Zavadlav Gotov toksikološki nalaz: Filip Zavadlav u krvavom pohodu Splitu bio je drogiran? Pao diler u Zagrebu - 5 Pao diler u Zagrebu: Pakirao kokain na Črnomercu, prodavao ga u Novom Zagrebu

Na snimci je jasno vidi kako mladić životinjski urliče na policajce koji ga pokušavaju obuzdati. Kasnije je priznao kako je 'uzeo brdo droge', pretpostavlja se kanibal-droge, znane i pod imenom 'bath salts'.

VIDEO Turisti u šoku: Djevojka se u klubu seksala s 20 muškaraca za jedno piće!

Upravo ta droga ovo je ljeto među popularnijim narkoticima na Balearskom otočju, ona sadrži vrlo snažan stimulans MDPV zbog kojeg konzumenti postaju iznimno agresivni, piše Daily Mail.

O opasnosti ove droge najbolje svjedoči i slučaj iz Miamija 2012. godine kada je Rudy Eugene napao 65-godišnjeg beskućnika Ronalda Poppa. Prožvakao mu je gotovo cijelo lice.

Upozoravamo da bi neki čitatelji sadržaj videa mogli smatrati uznemirujućim.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook