Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na granici

VIDEO: Ukrajinici ne puštaju deve, dvije umrle zbog hladnoće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadeset deva već se sedam dana nalazi na granici između Ukrajine i Rusije. Kada su izašle iz Rusije, Ukrajinci ih nisu pustili u svoju zamlju, a Rusi ih ne žele natrag. Zbog dugog čekanja na hladnoći dvije su deve mrtve.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

Životinje se nalaze u izuzetno malom prostoru, u prikolici kamiona, a putovale su iz Kalmičke u Bugarsku, kada su ih na granici zadržali jer navodno nemaju ispravne papire. Ruska granična policija dopustila je kamionu punom deva čija se vrijednost procjenjuje na 200.000 eura, da prijeđe granicu, ali Ukrajinci nisu pustili deve u svoju zemlju jer preijevoznik nije imao sve potrebne papire, prenosi Reuters.

Veterinarska služba na graničnom prijelazu u Ukrajini nije dala odobrenje za uvoz deva u njihovu zemlju jer bi mogle proširiti 'afričku kugu', bolest od koje boluju svinje na području s kojeg dolaze deve. Rusi životinje ne žele natrag. U ovom trenutku transportna kompanija pokušava pronaći novu rutu, čak razmišlja i o plovidbi morem.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene