Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvetu palnirao mjesecima

VIDEO: Ubojica iz Arizone snimio jezivu šetnju po kampusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičenik za ubojstva u Arizoni Jared Loughner snimio je jednu od jezivih šetnji školskim kampusom i postavio je na internet.

S kamerom u ruci Loughney tumara kampusom i neprekidno govori o svemu i svačemu pritom nazivajući svoju školu 'genocidnom'. Snimku je na internet postavio 23. listopada prošle godine što je samo ubrzalo njegovu suspenziju s koledža, a snimka je bila maknuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pucnjava u Arizoni Novi detalji: Nadzorne kamere snimile krvoproliće Slika nije dostupna Odali počast ubijenima i ranjenima Pokolj u Arizoni: Neki kongresnici najavili nošenje oružja

>> Ohrabrenje: Kongresnica Giffords diše sama

>> Pokolj u Arizoni: Neki kongresnici najavili nošenje oružja

'Ovo je škola koju pohađam, ovo je moja genocidna škola i zbog ove škole postat ću beskućnik', teškim dahom govorio je Loughner o tome kako je izgubio slobodu govora. 'Nisam zaboravio profesora koji mi je dao četvorku iz slobode govora', kazao je lutajući praznim prostorijama i nazivajući cijeli koledž 'šljamom'.

'Svi učitelji koji tu rade su tu ilegalno i imaju ilegalan autoritet nad američkim Ustavom i 1. Amandmanom. Ovo je genocid u Americi. Hvala vam. Bio je ovo Jared iz Pima koledža', kazao je.

Također policija je u posjedu fotografija koje je Loughner dao izraditi na dan pokolja, a na kojima drži pištolj. Zanimljivo je da je namjeravao podići fotografije u istom trgovačkom centru ispred kojeg je pucao kasnije.

U pucnjavi je smrtno stradalo šest osoba, među kojima je jedan federalni sudac, a kongresnica Gabrielle Giffords je i dalje u teškom stanju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene