Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudim se čudi

VIDEO Ubio je dvije partnerice, a idućoj poručio: 'Ne moraš se bojati da ću te ubiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turčin Sefer Calinak priznao je na turskoj televiziji Flash, u emisiji namijenjenoj spajanju parova, da je ubio prvu suprugu i još jednu djevojku, ali je obećao da neće ubiti novu.

Sefer Calinak (62) je zabezeknuo gledatelje emisije kad je u četvrtak navečer priznao da je ubio dvije žene a onda požurio dodati da se promijenio te da je "pošten čovjek koji traži novu ženu".

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno

"Žena koju ću oženiti ne mora se bojati da ću je ubiti", kazao je on i dodao kako supruzi namjerava davati cijelu svoju plaću.

Usprkos tome, zamoljen je da napusti emisiju.

Turci ušli u trag djevojkama koje su otišle u 'sveti rat'

Upitan potom u dnevniku Haberturk, naglasio je da je prvu suprugu ubio iz ljubomore, a drugu nesretnim slučajem dok je baratao sjekirom te da je u obje prilike odslužio dugu zatvorsku kaznu.

"Kada kažem da sam ubio njihove prethodnice, sve žene me ostave. Ali proveo sam 14 godina u zatvoru i promijenio sam se", izjavio je on. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene