Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krađa u draguljarnici

VIDEO: U pljačku poveli dijete, pa ga ostavili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva lopova koja su opljačkala draguljarnicu u SAD-u, u pljačku su povela i četverogodišnjeg dječaka kojeg su potom ostavili iza sebe.

Draguljarnica Platinum & Ice u Philadelphiji ostala je bez više od stotinu tisuća američkih dolara vrijednog nakita. Muškarac i žena koji su se pretvarali da su kupci tražili su prodavača da im pokaže prstenje, a kada je pred njima bila izložena cijela kutija, uzeli su je i istrčali na ulicu, izvještavaju američki mediji. S njima je bilo četverogodišnji dječak za kojeg vlasti još nisu utvrdile je li njihovo dijete.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kao iz filma KRIVI SU! Penzioneri četiri dana proveli u trezoru i ukrali 140 milijuna kuna Slika nije dostupna Solidarnost na djelu Nećeš, razbojniče: Cijela se ulica digla na noge i zaustavila pljačkaša draguljarnice

U potjeru za lopovima zaputili su se prodavač i vlasnik draguljarnice. Kada su im se približili, muškarac pljačkaš izvukao je nož te ozlijedio vlasnika po licu i vratu. Iako su pobjegli, kradljivci su za sobom ostavili dječaka, ispričao je policijski kapetan Laurence Nodiff. 'Došlo je do verbalnog sukoba pa je muškarac pustio djetetovu ruku i ozlijedio vlasnika draguljarnice, ostavljajući dijete iza sebe', rekao je Nodiff. Vlasniku je trebalo nekoliko šavova. Dječak je smješten je u dom, a policija traga za lopovima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene