Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pljačkaši su ponijeli sa sobom vrijednosti 'teške' nekoliko tisuća funti, no budući da je jedan od njih 'pao', vlasnik se nada da će uskoro za njim i ostali.


Grupa odvažnih građana, većinom Iračani koji drže brojne  trgovine u Kingsbury Roadu u Londonu, uspjeli su u ponedjeljak zaustaviti drskog kradljivca koji je u društvu još petorice razbojnika opljačkao draguljarnicu.

Vezani članci Londonska policija, ilustracija Šok u londonskom hostelu: Nakon što su osjetili nesnosni smrad radnici pronašli tijelo žene u koferu Ivan Uravić - 2 Sve je više krađa na plažama: Upitali smo stručnjaka što je najčešće meta kradljivaca i što učiniti ako ste pokradeni na plaži

Lopovi su oko dva sata poslijepodne razbili izlog i grabili sve što im je bilo nadohvat ruke, ponajviše zlatninu, no preračunali su se kada su pomislili da će građani to mirno promatrati, odnsosno da je vlasnik njihov najveći problem.

Ne znate gdje vam je nestao novčanik? Pogledajte video i naučite lekciju

Naime, njih dvadesetak je pohitalo u pomoć u trenutku kada su se lopovi davali u bijeg, te su naposljetku uspjeli jednoga od njih oboriti s motora i zadržati ga do dolaska policije.

Vlasnik se nada da će policija uspjeti od njega doznati idenditet ostalih pljačkaša, koji su ponijeli sa sobom vrijednosti 'teške' nekoliko tisuća funti.  Pogledajte kako je izgledao taj prizor. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook