Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Solidarnost na djelu

Nećeš, razbojniče: Cijela se ulica digla na noge i zaustavila pljačkaša draguljarnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljačkaši su ponijeli sa sobom vrijednosti 'teške' nekoliko tisuća funti, no budući da je jedan od njih 'pao', vlasnik se nada da će uskoro za njim i ostali.

Grupa odvažnih građana, većinom Iračani koji drže brojne  trgovine u Kingsbury Roadu u Londonu, uspjeli su u ponedjeljak zaustaviti drskog kradljivca koji je u društvu još petorice razbojnika opljačkao draguljarnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Policija Ukrali 13.000 eura Policija zaustavila serijske razbojnike: Koristili plastične pištolje i noževe, prebili i strane radnike

Lopovi su oko dva sata poslijepodne razbili izlog i grabili sve što im je bilo nadohvat ruke, ponajviše zlatninu, no preračunali su se kada su pomislili da će građani to mirno promatrati, odnsosno da je vlasnik njihov najveći problem.

Ne znate gdje vam je nestao novčanik? Pogledajte video i naučite lekciju

Naime, njih dvadesetak je pohitalo u pomoć u trenutku kada su se lopovi davali u bijeg, te su naposljetku uspjeli jednoga od njih oboriti s motora i zadržati ga do dolaska policije.

Vlasnik se nada da će policija uspjeti od njega doznati idenditet ostalih pljačkaša, koji su ponijeli sa sobom vrijednosti 'teške' nekoliko tisuća funti.  Pogledajte kako je izgledao taj prizor. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene