Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika zapljena u Kolumbiji

VIDEO Evo gdje su pronašli čak osam tona marihuane!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je cisterna trebala prevoziti mlijeko, a druga gorivo, no u objema su bile torbe pune marihuane.

Kolumbijska se policija u utorak pohvalila najvećom zapljenom marihuane ove godine. Na cesti između gradova Tulue i Buge zaustavljene su dvije cisterne - jedna je trebala prevoziti mlijeko, a druga gorivo, no u njima je zapravo bilo gotovo osam tona 'trave'.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Riječ je o dosad najvećoj pojedinačnoj zapljeni ove godine u Kolumbiji, jednoj od najvećih 'država-izvoznica' droge na planetu.

>> U rezervoaru automobila otkriveno 37 kg marihuane, sedmero privedenih

Marihuana je bila spremljena u 158 velikih torbi, koje je policija za potrebe snimanja izložila na jednom svom parkiralištu.

Uhićena su dvojica vozača i još jedna osoba. Zapovjednik kolumbijske policije Jose Riano kaže da je prijevoz droge organizirala pobunjenička skupina FARC te da je procijenjena ulična vrijednost plijena oko 7,6 milijuna američkih dolara. Krajnje je odredište pošiljke trebala biti Bogota.

Istovremeno, u policiji se doznaje da je 20-ak kilometara istočno od Bogote otkriveno i zaplijenjeno još tonu i pol marihuane. Ove je godine ukupno dosad otkriveno 80-ak tona te droge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene