Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U jednoj katoličkoj srednjoj školi za dječake u Anaheimu, na jugu Kalifornije, dogodila se nesreća u kojoj je ozlijeđeno 25 učenica, koje su nastupale u toj školi.


Tijekom završne točke nastupa učenica srednje škole Rosary iz istog gradića, koja je sestrinska škola srednje škole Servite za dječake, popustio je središnji dio pozornice i došlo je do nesreće u kojoj je 25 učenica zadobilo lakše ozljede.

Vezani članci U Adžamovcima se kuća urušila na čovjeka Kod Nove Gradiške kuća se urušila na čovjeka: Radovi umalo završili kobno, muškarca su morali izvlačiti vatrogasci KBC Split Bori se za život u splitskoj bolnici: Muškarcu ozlijeđenom u požaru gumenjaka opečeno 35 posto tijela

Učenice su plesale i pjevale pred muškim kolegama u školi Servite, a trenutak u kojem se dogodila nesreća, uhvaćen je i kamerom mobitela iz publike.

VIDEO Kaos u Londonu: Urušio se krov kazališta, nekoliko desetaka ozlijeđenih

Lokalna policija kao najvjerojatniji uzrok nesreće navodi previše učenica na bini, koja nije izdržala opterećenje, prenosi AP. Policija istražuje i dokumentaciju te dozvolu za pozornicu, kako bi utvrdili je li u papirima navedeno ograničenje opterećenja ili broja osoba koje se mogu naći na njoj odjednom.

Oko 500 učenika i roditelja nalazilo se u dvorani u trenutku nesreće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook