Obavijesti Video Pretražite Navigacija
4.500 munji na nebu

Video: Tornado pogodio Austriju, dvoje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ausriju je pogodio tornado praćen jakom olujom. Jedna se žena utopila u nabujaloj rijeci, a umirovljenik je od šoka umro do srčanog udara.

Dijelove Klosterneuburga, grada koji se nalazi blizu Beča, pogodio je tornado. Za sobom je ostavio ogromnu materijalnu štetu. Mnoge kuće su ostale bez krovova, drveća su iščupana i to s korijenjem, automobili su uništeni a prekidani su i dalekovodi.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Tornado je prohujao i iznad mjesta Hipersdorf u istočnom dijelu zemlje. 53-godišnja žena je pala u nabujalu rijeku kada je pokušala spasiti svoju imovinu javila je policija. Zbog tornada je umro i 69-godišnji penzioner i to od srčanog udara, kada je nabujala rijeka u Stickelbergu prijetila njegovoj kući.

Državna agencija za meteorologiju prebrojila je ukupno 4,500 munji tijekom oluje, piše Earth Times. Tornado je trajao 11 minuta i bio je popraćen jakom olujom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene