Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljen kamerom

VIDEO Sudac zaspao tijekom suđenja i osudio optuženika na 5 godina robije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac iz Ruskog grada Blagoveščenska zaspao je tijekom suđenja, a nakon što se probudio, optuženika je poslao na petogodišnju robiju.

Obitelj osuđenog Andreja Naletova, ogorčena na presudu suca Jevgenija Makna, iz bijesa je objavila video snimku kako spava tijekom suđenja i poslala istu udrugama za zaštitu ljudskih prava. Snimku su napravili mobitelom.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

>> Tko je to zaspao na dodjeli Nobelove nagrade?

Zbog navedenog incidenta Makno je odstupio s dužnosti suca prošlog tjedna. Suđenje na kojem je snimljen kako spava i na kojem se Naletovu sudilo za slučaj prijevare, završeno je prošlog ljeta.

Zbog videa Makno je dobio i nadimak 'zaspali sudac', a navodno postoje i snimke njega kako igra video igrice na mobitelu tijekom suđenja, prenosi NY Daily News.

Osuđeni Naletov, kojeg je Makno kaznio s pet godina zatvora, dobit će novo suđenje, a sudac koji voli zadrijemati na suđenjima, mogao bi i sam završiti na sudu zbog svjesnog izricanja nezakonite presude, prema ruskom zakonu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene