Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao kod naplatnih kućica

VIDEO Strah na autocesti: Pijan vozio 40 kilometara u suprotnom smjeru brzinom preko 130 kmh!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošle subote na štajerskoj autocesti kod ljubljane pijani vozač (34) vozio je krivim smjerom autoceste. Na svu sreću, nije došlo do tragedije.

Snimke s nadzornih kamera DARS jasno pokazuju kako je vozač, na naplatnoj postaji Vrana, vozio suprotnim trakom i nastavio tako voziti najmanje 15 minuta. Prema neslužbenim podacima, u suprotnom smjeru taj je vozač prošao oko 40 kilometara, uz prosječnu brzinu vozila i više od 130 kilometara na sat.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari"

Francuz divljao po A3 brzinom od 227 kmh, zaradio kaznu od 3.500 kuna

Kad se vozač napokon zaustavio na naplatnoj postaji u Kompolju, pobjegao je pješice prema selu Krašnja, prenosi 24ur.com.

Policija ga je ubrzo nakon toga uhitila, on je na alkotestu napuhao 0,89 promila.

Isto toliko, podsjeća spomenuti portal, napuhao je i vozač Branko Maček, koji je 2009. godine vožnjom u suprotnom smjeru izazvao prometnu nesreću u kojoj je stradalo troje mladih iz Celja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene