Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obišao neboder blizance

VIDEO Stigla nova snimka iz Sj. Koreje: S kim se to Kim zabavljao?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi put u gotovo mjesec dana zajedno su viđeni Kim Jong-un i njegova supruga. Iz javnosti je nestala nakon vijesti o pogubljenju jedne Kimove bivše djevojke.

Državna televizija u Sjevernoj Koreji objavila je snimke Kim Jong-una na kojima je uz njega, po prvi put u gotovo mjesec dana, viđena i njegova supruga Ri Sol-ju.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Slika nije dostupna Vođa Sjeverne Koreje Sve Kimove žene: Koja je najutjecajnija?

>> FOTO Sjeverna Koreja otvara LUKSUZNI skijaški rezort, Kim Jong Un želi skijaškog šampiona

Uz klasično bizarnu naraciju televizijske voditeljice, koja je pred kraj filmića gotovo zapjevala od ponosa, Kim i Ri su prikazani u obilasku novoizgrađenih nebodera blizanaca sa stanovima za profesore Sveučilišta Kim Il-sung.

Ri Sol-ju je posljednji put uz Kima viđena prije 24 dana, baš negdje u vrijeme kada je svijet obišla informacija o pogubljenju glazbenog orkestra, čija je članica bila i jedna njegova bivša djevojka, ali i sama Ri.

To je navodno bio pokušaj sprečavanja širenja glasina o Kimovim avanturama u nešto mlađim danima. Orkestar je na smrt strijeljanjem formalno osuđen zbog kršenja zakona o pornografiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene