Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srna se pojavila gotovo niotkuda. Probila je vjetrobransko staklo autobusa te panično počela skakati tražeći izlaz.


Vozač i jedini putnik autobusa koji se kretao redovnom linijom u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji ostali su u nemalom šoku kada im je u vozilo gotovo niotkuda uletio potpuno neočekivani putnik.

>> S kolodvora u Ivancu ukrao autobus pa se odvezao do Ogulina

Vezani članci Zapalio se autobus u Zagrebu VIDEO Zapalio se autobus u Zagrebu, šokirani vozač gasio vatru: ''Petnaest godina radim i ovo mi se prvi put dogodilo'' U Dubravi pronađen kraljevski piton - 1 Još uvijek se traži vlasnik pitona, susjedi su jako uznemireni: "Nemam problem što netko radi u svojoj kući, ali imam ako to nešto radi protiv moje kuće"

Nadzorna je kamera zabilježila srnu kako se silovito sudarila s autobusom, probivši pritom vjetrobransko staklo i uletjevši u vozilo tik pored vozača. Dok je on kočio, ona je prestravljeno i zbunjeno počela skakati, pokušavajući pronaći izlaz.

Kada je bus stao, vozač je otvorio vrata te je životinja odskakutala u slobodu. Na snimci nije vidljivo je li bila ozlijeđena. Vozač i putnik prošli su bez ogrebotine, ali je autobus poslan na popravak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook