Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak ima nade

VIDEO: Spasioci daju sve od sebe, pronađeno još preživjelih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su iz ruševina izvukli živu četveromjesečnu djevojčicu, napori spasilaca opet su se isplatili. Prvo je iz ruševina izvučena jedna žena, a nekoliko sati kasnije i jedan muškarac.

75-godišnja Sai Abe pronađena je sklupčana u hodniku svoje urušene kuće. To je spasiocima ulilo novu nadu da ima još preživjelih. 'Očito još ima ljudi koji su živi pa ćemo i dalje davati sve od sebe kako bi im pomogli. Nadam se da ćemo pronaći još takvih mjesta gdje bi moglo biti preživjelih', kazao je neimenovani spasilac iz Osake koji je i pronašao 75-godišnjakinju. Starica je prevezena u bolnicu i nalazi se izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Snježana Markušić, PMF Simulacija potresa Područje od Splita do Zadra potresnije nego što se mislilo: "Dobili smo rezultate koje ni mi nismo očekivali" Potres u Japanu 2011. godine Na današnji dan ''To su stvari koje želim zaboraviti, ali ne mogu'': Godišnjica jednog od najsnažnijih potresa u povijesti

>> Dobra vijest: U ruševinama spasioci pronašli bebu

>> Tokio u panici: Svi bježe, radijacija oko Fukushime raste

>> VIDEO: U Japanu sve gore stanje, izgubili kontakt s 30.000 ljudi

Četiri sata kasnije napori spasilaca još su se jednom isplatili. Ispod urušene kuće u gradu Ishmakiju u pokrajini Miyagi pronašli su i živog muškarca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene