Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Spašeni s ruba ponora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par imao je neobičnu sreću u nesreći. Na godišnjem odmoru u Australiji uspjeli su izaći iz automobila koji je u prometnoj nezgodi ostao visjeti na mostu visokom 18 metara.

Nesreća se dogodila danas ujutro, u blizini Crows Nesta, kada je vozač izgubio nadzor nad vozilom koje je vuklo kamp prikolicu.  Prikolica je bila jedan od ključnih elemenata zbog koje se automobil nije prevrnuo u ponor nego je ostao visjeti na mostu. 

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor i Europski parlament izbori 9. lipnja Ovo je goruće pitanje Europske Unije, a hrvatski kandidati za europski parlament slažu se oko jednog pitanja Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari

'Udarili smo u ogradu mosta i vozilo se od siline udarca prebacilo na drugu stranu', kaže Brian Fields.

Stanovništvo obližnjeg naselja pomoglo je Brianu da se izvuče iz vozila, no njegova žena Roslyn, ostala je neko vrijeme zarobljena viseći naglavačke. Spašena je pomoću drvene grede kojom je probijen automobil te je time zaustavljeno njegovo kliženje.

'Greda je probila vjetrobransko staklo i zaustavila se tridesetak centimetara od mog tijela. No, da nije bilo nje ne bih preživjela', ispričala je Roslyn. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene