Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izrazito rastrojena žena isprva je pristala dati izjavu o ranjavanju vlastite kćeri na jednoj zabavi da bi zatim iz čista mira napala novinarsku ekipu.


Povodom pucnjave na jednoj proslavi stjecanja srednjoškolske diplome na kojoj je ozlijeđena tinejdžerka, ekipa lokalne televizije u Providenceu, glavnom gradu američke savezne države Rhode Island, pokušala je intervjuirati majku ranjene djevojke.

Vezani članci Napad na djecu, ilustracija (Foto: AFP) 1 Napad na dječji vrtić: Muškarac nožem ubio dvoje djece i ozlijedio 16 osoba, među njima djeca i odgojiteljice Divlji psi u Splitu straše građane - 4 Istočni dio Splita u strahu: Građane napadaju čopori divljih pasa, uhvatiti ih je gotovo nemoguće

Premda je pristala dati izjavu, iz čista je mira naprosto podivljala. Na snimatelja Marca Jacksona bacila je kamen umalo ga pogodivši u glavu. Vikala je i uz psovke pokušavala otjerati ekipu.

>> VIDEO Ova će vas snimka zgroziti i ganuti

To joj je umalo uspjelo jer je ekipa polako počela napuštati mjesto događaja, no prilično rastrojena žena vratila se iz dvorišta mašući bejzbolskom palicom i u pratnji svojih dvaju pasa. Obojicu ih je nahuškala na spomenutog snimatelja i novinarku Abbey Niezgodu.

Krvoločni su psi potrčali prema Abbey koja je uz vrisak pokušala pobjeći, no jedan ju je zgrabio za desnu ruku. Zatim je otrčala u jedno obližnje dvorište, no psi su nastavili trčati za njom.

Ljutita je žena čitavo vrijeme urlikala i psovala, a u konačnici je pozvala pse natrag u svoje dvorište.

Kako javlja ABC 6, kasnije je uhićena i optužena za napad opasnim oružjem.

Cijeli je incident zabilježio snimatelj Marc Jackson.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook