Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prisiljavanja na prostituciju

Šokantna snimka maltretiranja otete žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija objavila je šokantnu snimku zlostavljanja 20-godišnje Rumunjke koju su otmičari prisiljavali na prostituciju. Snimku su zaplijenili tijekom racije u Rimu. Prikazuje maltretiranje mlade žene, inače rumunjske državljanke.

Dvojica Rumunja je tuku, viču na nju i prijete joj nožem pokušavajući je prisiliti na prostituciju. Nesretna djevojka nedavno je oslobođena i stavljena pod policijsku zaštitu. Zlostavljači su prvotno uspjeli pobjeći iz Italije, no ubrzo su uhićeni u Rumunjskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

Talijanska policija došla je u posjed snimke tijekom akcije sprječavanja trgovine ljudima. Policija je oslobodila nesretnu djevojku. Oteli su je Rumunj i njegova zaručnica koja je snimala zlostavljanje u gradu Ardea, južno od Rima. Akcija talijanske policije započela je prošle godine u rujnu kada su uočili visokog muškarca kako ostavlja djevojke na mjestu u gradu poznatom po prostituciji. Policija tvrdi da je muškarac dovodio djevojku te čekao da završi s poslom i vozio je natrag u apartman. Uz snimku, policija ju pronašla i fotografiju djeteta za kojeg pretpostavljaju da je sin žrtve otmice.

Stefano Signoretti, šef rimske policije, vjeruje da su otmičari ucjenjivali djevojku prijeteći da će joj ubiti sina ako pokuša pobjeći. Policija ne želi odavati identitet djevojke, odali su samo da je u dvadesetim godinama te da je pod policijskom zaštitom. 

Liliana Pagu, predsjednica Ženske udruge u Rumunjskoj, kaže da su ovakvi slučajevi na žalost česti. Dodala je kako mnogo djevojaka iz Rumunjske, zbog neimaštine i lošeg života, napušta zemlju i tako postaju lake žrtve trgovcima ljudima koji im otmu putovnicu i prisile na prostituciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene