Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan meteorit

VIDEO Snimljena 'vatrena kugla' iznad Kanade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan meteorit napravio je svjetlosni spektakl na nebu. Ovog puta zabljesnulo je na nekoliko trenutaka noćno nebo iznad Kanade.

Kamera patrolnog policijskog vozila, u kojem su se nalazila dvojica policajaca, u rutinskoj patroli pored grada Manninga na sjeveru kanadske provincije Alberta, zabilježila je bljesak na noćnom nebu, kojem je uzrok ulazak meteorita u Zemljinu atmosferu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

>> VIDEO Meteorit EKSPLODIRAO iznad Sjevernog Jadrana

>> VIDEO Više od 1000 ozlijeđenih u Rusiji: Meteor je eksplodirao pri brzini od 54.000 km/h

Takozvana 'vatrena kugla' može se vidjeti na video snimci u trajanju od osam sekundi. Policajci Josh Stachow i Kyle Ash meteorit su snimili preksinoć oko 21:30 sati po lokalnom vremenu, prenosi CBC.

Oba policajca su rekla kako se ništa nije moglo čuti. Lokalni astronom, iz centra Telus World of Science u Edmontonu, potvrdio je kako se radilo o meteoritu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene