Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Amerikancima sigurno koljena klecaju

VIDEO Sjeverna Koreja objavila video raketnog napada na SAD

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako Sjeverna Koreja zamišlja apokalipsu? Uz zvukove himne mira pokojnog Michaela Jacksona 'We Are The World' i vizije raketiranja američkih gradova...

Bizaran video , koji prikazuje sjevernokorejsku viziju raketnog napada na SAD osvanuo je na internetu, a pojavio se na službenim državnim stranicama.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

>> 'Zastava pobjede vijorit će se iznad naše komunističke nacije!'

Video je objavljen ususret najavi Kim Jong Una kako će Sjeverna Koreja svakog trena provesti svoj novi nuklearni test. Propagandni video prikazuje mladića koji sanja (i koji doduše neodoljivo izgleda kao Jet Li, ako to već nije on glavom i bradom umontiran u video) da Sjeverna Koreja lansira raketu na SAD.

U videu koji traje tri i pol minute i kojeg prati spomenuta glazbena podloga, prikazuje se misteriozan velegrad, čiji neboderi gore, a na njega padaju rakete. Na trenutke se ukazuje i američka zastava pa nije teško zaključiti čega je to vizija, prenosi The Sun.

Evo i prijevoda titlova na video snimci, koji su napisani na korejskom:

'Negdje u SAD-u se uzdižu oblaci crnog dima'.

'Čini se kako je gnijezdo zlobe zahvatila vatra koju su sami zapalili'.

'Unatoč svim pokušajima imperijalista da nas izoliraju i zgaze... nikad nitko neće moći zaustaviti narod u pohodu prema konačnoj pobjedi'.

Video završava zaključkom mladića kako će se 'san sigurno ostvariti'. Pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene