Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izašla snimka

Seks skandal u Komunističkoj partiji: Namamili ga 18-godišnjakinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnik kineske Komunističke partije uhvaćen je u seks skandalu s 18-godišnjakinjom koja mu je navodno bila ponuđena kao mito.

Prošli je tjedan šef jednog lokalnog ogranka kineske Komunističke partije, Lei Zhengfu, bio prisiljen podnijeti ostavku zbog snimke seksa s 18-godišnjakinjom. Iako je Zhengfu rekao kako je snimka namještena, u Partiji to nisu povjerovali te su ga doslovce otjerali.

Pročitajte i ovo Ilustracija ljubav iza rešetaka Nakon seks skandala, vojnikinje više neće biti čuvarice u zatvorima Vivian Polanía Erotski nastup VIDEO Seks-skandal: Sutkinja oduševljeno plesala sa striperom u Palači pravde, ne vidi ništa loše u tome

Iako je ova vijest sama po sebi bila šokantna za kinesku javnost, klupko se raspliće u još šokantniju priču. Novinar koji je razotkrio ovaj seks skandal tvrdi kako je djevojka sa snimke zapravo bila dio mita koji je Zhengfu dobio kako bi 'sredio neki posao', piše Business Insider.

>> Snimao ženu u intimnim odnosima sa slavnim osobama

Zhengfua se sumnjiči da je u razdoblju između 2002. i 2006. godine koristio svoj položaj sekretara Partije za okrug Dianjiang kako bi namjestio poslove građevinskoj tvrtki svog brata te da je pritom zaradio znatnu količinu novca.

Uskoro su građevinari saznali za njegovu sklonost mladim djevojkama te su one služile kao mamac. Snimale su seksualne odnose sa Zhengfuom i snimke predavali onima koji su ih 'zaposlili'. S tim su ga snimkama građevinari kasnije ucjenjivali, a jedna je sada izašla u javnost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene