Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djelo majstora

VIDEO: Schwarzenegger dobio kip

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arnold Schwarzenegger dobio je vlastitu statuu, a napravio mu ju je u čast dugogodišnji prijatelji.

Pročitajte i ovo Screenshot Ukrali Božić VIDEO Uhićeni otmičari: Kidnapirali Isusa i sve snimili, za akciju imali zanimljivo objašnjenje Slika nije dostupna Odavala počast palim borcima Francuska: Gdje je nestala skulptura teška 1,6 tone?

Bivši kalifornijski guverner, kojem lokalni mediji tepaju 'Terminator', privatnim je zrakoplovom doletio iz Los Angelesa u Lewston u američkoj saveznoj državi Idaho, kako bi pogledao rad svog prijatelja.

'Njegovi radovi poznati su diljem svijeta. Nakon svih ovih godina, a zajedno radimo već 30, još smo uvijek prijatelji', rekao je Schwarzenegger za portal Klewtv.com, o svojem prijatelju Ralphu Crawfordu. Zatim je otkrio i razlog zbog kojeg je statua u realnoj veličini i napravljena.

Znao je da će mu se svidjeti

'Razlog nije zato što sam kip htio imati u svojoj spavaćoj sobi, već zato jer je netko kupio kuću u kojoj sam odrastao u Austriji i pretvorio je u muzej', pojasnio je. Dodao je kako su on i Crawford shvatili da bi bilo dobro postaviti statuu ispred kuće. Statua prikazuje Schwarzeneggera u bodybuilding pozi, a on sam je htio baš takvu jer ga je taj sport i doveo u SAD, odakle je otišao u Hollywood i, za mnoge neočekivano, završio na poziciji guvernera.

'Terminator' je iznimno zadovoljan izgledom skulpture, čija je iduća stanica ljevaonica. Za Schwarzeneggera nema sumnje, Crawford je najbolji kipar za kojeg on zna. 'Znao sam da će mu se svidjeti', rekao je sam kipar. Schwarzenegger se kod Crawfordovih zadržao toliko dugo da popije kavu i pojede kolač, ili dva, te je odmah poletio nazad za L.A.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene