Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćena

VIDEO Kakav šok: Prosila na ulici, a onda se odvezla u novom Mercedesu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je prolaznica u nevjerici svjedočila šokantnom trenutku.

Trudna žena i njezin mali sin stajali su na ulici i od prolaznika prosili novac, a potom sjeli u Mercedes i odvezli se, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..."

Ovo je vidjela i snimila Melissa Smith u blizini San Diega u Kaliforniji. Ona kaže da su dječak i žena svaki dan dva tjedna dolazili na isto mjesto, podigli karton na kojem je pisalo: 'Molim Vas pomozite.' Mnogo im je ljudi, rekla je Smith, darovalo novac.

Zagreb: Bio prisiljen da prosi, dnevno dobivao oko 800 kuna

Ovog su tjedna, ispričala je Smith, nakon nekog vremena ušli u novi skupi auto. Smith ih je potom počela slijediti. 'U autu su se smijali i brojali novac, a dječak nije bio u auto sjedalici, već sjedio na prednjem sjedalu s njima', rekla je.

Automobil je odjednom stao, a žena i dječak su izašli te podigli karton i ponovno prosili.

Smith je snimke poslala lokalnoj tv postaji, a oni su provjerili broj registarske oznake. Ispalo je kako je vozilo registrirano na ženu koja živi u kompleksu stanova u kojima najamnina košta 2.500 dolara mjesečno (oko 15.000 kuna).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene