Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kontrolirano rušenje ne prođe baš svaki put kako treba, a kad i krene na loše, onda je prava sreća da se dođe i do tragedije s ljudskim žrtvama.


Sve je teklo po planu prilikom priprema rušenja 84 metra visokog tvorničkog dimnjaka u gradiću Springfield u američkoj saveznoj državi Ohio. Djeca su odbrojavala sekunde i troje njih aktiviralo je eksploziv sa sigurne udaljenosti, pod budnim okom pirotehničara i gradskih dužnosnika.

Vezani članci Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr) Trumpu je prekipjelo: Predlaže smrtnu kaznu za počinitelje zločina iz mržnje i masovne ubojice Pucnjava u Daytonu (Foto: AFP) Krvavi pohod u SAD-u: Otkriven identitet ubojice iz Daytona, među žrtvama je i njegova sestra

>> 'Čudno, Blizanci i Zgrada 7 su pali na identičan način'

Ono što se dogodilo prilikom aktiviranja eksploziva, nitko nije očekivao. Dimnjak se počeo naginjati na krivu stranu, prema tvornici i električnim stupovima. Nastala je prava panika u kojoj su se svi razbježali, a kad je dimnjak pao na električne kablove, oni su popucali i šibali posvuda, a kao posljedica toga, 8.000 ljudi ostale je bez električne energije, prenosi Live Leak.

na sreću, prilikom ovog kontroliranog rušenja, koje je krenulo po zlu, nije se dogodilo ono najgore, nije bilo ljudskih žrtava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook