Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rušenje zgrade u Glasgowu

'Čudno, Blizanci i Zgrada 7 su pali na identičan način'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva od osam visokih stambenih zgrada u Glasgowu nestala je u svega nekoliko sekundi. Rezultat je to kontroliranog rušenja prve od osam stambenih zgrada Red Road.

Kompleks od osam zgrada dovršen je 1969. godine i predviđen za život 4.700 stanara, no danas u tih osam zgrada živi tek 300 stanovnika. U srušenoj zgradi, naravno, nije živio nitko.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OMIKRON NAPADA Uskoro nove restrikcije? "Vrijeme je da se odustane od lijene prepostavke da vlada ima pravo kontrolirati naše živote'' Slika nije dostupna Tri mjeseca prije termina Britanka zaražena svinjskom gripom rodila prije roka

Rušenje prve zgrade obavljeno je s 275 kilograma eksploziva, prenosi Daily Mail. Srušena zgrada bila je visoka 89 metara i imala je 21 kat, a nekoć je bila među najvišim stambenim zgradama u Europi.

I dok Daily Mail nije komentirao samu metodu rušenja, njihovi čitatelji u komentarima jesu, a komentari su se dotakli i teorija zavjere. "Čudno, Blizanci i Zgrada 7 su pali na identičan način", komentirao je jedan od čitatelja.

Na njega se nadovezao drugi, rekavši kako je "Posao u New Yorku izveden s daleko više finese". "Trebali smo rušenje povjeriti CIA-i, napravili bi puno bolji posao", komentirao je treći čitatelj.

U nastavku možete pogledati i snimku rušenja Red Road stambenog kompleksa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene