Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Letzgo Hunting'

VIDEO Roditelji se udružili i postali lovci na pedofile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekolicina britanskih roditelja udružila se u skupinu 'Letzgo Hunting' čiji je cilj lov na pedofile. Dosad su uspješno namamili sedmoricu nastranih muškaraca.

Skupina britanskih roditelja dala se u ingeniozan lov na pedofile. Okupili su se u grupu 'Letzgo Hunting', a nastrane ljigavce mame oponašajući na internetskim chatovima maloljetne djevojčice. Kada primijete da neki predator pokušava zavesti 'djevojčicu', s njim dogovore susret na koji ponesu videokameru te ga snimaju ne bi li prikupili dokazni materijal koji poslije redovito predaju policiji.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Ilustracija Policija istražuje slučaj Roditelji u panici, muškarac vreba djevojčice i vabi ih slatkišima: "Imao je kapu, sunčane naočale i medicinsku masku"

Premda su ih iz policije u Midlandsu upozorili da njihove metode mogu biti i opasne, roditelji se putem svojih profila na Facebooku i Twitteru, na kojima redovito objavljuju vijesti o svojim aktivnostima, hvale da je dosad zahvaljujući njima uhićeno sedam pedofila. Kažu i da putem chata motre na još 35 potencijalnih sumnjivaca.

>> Srbija 'Marijinim zakonom' drastično postrožila kazne pedofilima

Kako piše Daily Mail, posljednji u nizu pedofila koje su namamili je 45-godišnjak iz okolice Birminghama, koji je nadugo i naširoko chatao s jednim od roditelja koji se predstavio kao 15-godišnja djevojčica. Tražio je 'njezine' fotografije i broj telefona, a kada je bio doveden u potpunu zabludu, vjerujući da doista priča s tinejdžerkom, potegnuo je iz Birminghama sve do 50-ak kilometara udaljenog Leicestera ne bi li se s djevojčicom našao u parku. Čim je objavljena snimka njegova susreta s roditeljima iz grupe 'Letzgo Hunting', policija ga je privela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene