Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vladimir Putin opet pokazuje mišiće. Ovaj je put pokazao svoje vještine u judu.


Ruski premijer uporno kreira imidž mačo muškarca. Genij borilačkih vještina, kako mu tepaju ruski mediji, pokazao je kako uspješno ruši protivnike, pa i one najbolje. Tako je najmoćniji Rus oborio i neke reprezentativce, naravno, pred kamerama. A nositelj crnog pojasa u judu zna da način na koji ga javnost doživljava, može biti presudnija od činjenica. Najprije se skinuo do pojasa i Rusima izložio svoj torzo. Odmah je krenula i medijska kampanja 'Budite kao Putin'. Izdan je čak i vodič za vježbanje, a Rusi su se, navodno oduševili svojim vođom, pa je proglašen i seks simbolom.
 
'On želi istaknuti tu sliku da je u dobroj formi i da je snažan, sposoban čovjek. To može imati i političke posljedice, ali vjerujem kako je ovo za njega više osobno, nego političko', tvrdi analitičar Pavel Felgenhauer. Potom je kao pilot osvojio nebeske visine. Ali to nije sve. Vozio je kamion za utrke, pa vlak, a onda je i istraživao morske dubine. Uz sve odličan je strijelac. Osim na poligonu, vježbao je i u sibirskoj šumi. Ustrijelio je tigra i spasio tv ekipu koja ga je pratila u lovu, baš kao pravi akcijski junak.
 

Vezani članci Aleksej Navaljni - 2 SAD i EU traže od Rusije da Navaljnog puste na slobodu, on kaže: "Ovo je najviši stupanj bezakonja" Slika nije dostupna VIDEO Muškarac u CRVENOJ majici svladao RAZJARENOG BIKA od 200 kg