Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velikodušna gesta donijela dobitak

VIDEO: Pustio je ispred sebe i osvojio jack pot

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Imigrant s Filipina tijekom godišnjeg odmora u Manili velikodušno je pustio gospođu ispred sebe u redu za listić na lutriji i tako osvojio najveći jack pot u povijesti države.

60-godišnji gospodin s Filipina osvojio je čak 17 milijuna dolara, piše Reuters. Margarita Juico, glasnogovornica lutrije s Filipina, ispričala je kako je gospodin čekao u redu kada je gospođa odjednom došla i bez pitanja stala ispred njega.

Pročitajte i ovo U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik - 1 Sve više stranih radnika U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik: "Veliki su procesi pred nama" Ilustracija POWERBALL Naciju trese groznica zbog jackpota od gotovo 2 milijarde dolara: Veće su im šanse da ih pogodi grom, ali svi stoje u ogromnim redovima

>> Sam sebi prodao dobitnu srećku, pa zaradio i dodatnu proviziju

'Namjeravao je zaposlenici dati novac za srećku, kada se niotkuda pojavila ta žena pred njim i ugurala se u red. On se nije bunio i kada je kasnije shvatio da je osvojio novac, rekao je kako se odmah sjetio žene i činjenice da bi ona osvojila jack pot umjesto njega da je bila strpljiva', ispričala je glasnogovornica lutrije.

Oboje su igrali 'Lucky Pick', metodu kojom šest slučajno odabranih brojeva postaju dobitna kombinacija. Kao mjeru sigurnosti, filipinska lutrija neće objaviti ime sretnog dobitnika. Glasnogovornica je dodala da je sretni dobitnik rekao kako igra samo iz  zabave, a tjedan dana nakon što je saznao sretnu vijest, došao je po novac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene