Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u zabavnom parku

VIDEO Dupin zgrabio djevojčicu za ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gladni je sisavac uočio komad hrane te je brže bolje iskočio iz bazena ne bi li zgrabio zalogaj ili dva. Pritom je zagrizao i ruku osmogodišnje djevojčice te je skoro povukao za sobom u vodu.

Jillian Thomas (8) bila je s roditeljima u posjetu Sea Worldu u Orlandu kako bi vidjela i hranila svoje omiljene životinje - dupine. No, umjesto zabave i veselja, kući je otišla s modricama i tragovima dupinova ugriza.

Pročitajte i ovo Ilustracija pokraj Šolte Uginuo dupin u Dalmaciji: Na tijelu mu pronašli dvije rane Mrtav dupin pronađen na Viru ne zna se uzrok VIDEO Tužna scena s hrvatske plaže: U plićaku pronašli mrtvog dupina

>> Jeste li ikad vidjeli ružičastog - dupina?!

Kako izvještava ABC, stojeći s desecima druge djece i posjetitelja pored bazena s dupinima, Jillian je u jednom trenutku uzbuđeno u zrak podignula posudu s hranom, a jedan od gladnih i očito proždrljivih sisavaca iskočio je i zgrabio svoju 'užinu', zagrizavši pritom i ruku male djevojčice. Premda je od bolova zaplakala, ipak nije teže ozlijeđena, a prava je sreća da je dupin nije povukao za sobom u vodu.

Čitav je događaj snimila Jillianina majka, koja je nakon incidenta skočila u vlastita usta i ljutito kazala da bi Sea World trebao zabraniti maloj djeci da hrane životinje. U Sea Worldu su joj odgovorili da im je sigurnost svih posjetitelja uvijek na prvom mjestu, da su reagirali čim se incident dogodio te da u pravilima ponašanja jasno stoji pravilo kako se hrana ne bi smjela dizati u zrak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene