Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neustrašiva

VIDEO Pogledajte što radi ova žena!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čuvarica morskih pasa na Havajima vjerojatno je jedna od malobrojnih osoba u svijetu, koja se osjeća posve sigurno i smireno u blizini velike bijele psine.

Ocean Ramsey ne samo da se bez straha probližava velikoj bijeloj psini, već opasnog morskog predatora mazi i pliva uz njega držeći mu se za leđnu peraju. Na Valentinovo, ona je objavila na internetu snimku, kako je nazvala, svojeg izraza ljubavi prema ovoj vrsti morskih pasa, za koje vjeruje kako su neshvaćeni i upozorava kako im prijeti rizik od izumiranja, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Četvrti napad u godini Uskršnji ''doručak'' na pučini: Morski pas ugrizao surfera za desnu nogu Slika nije dostupna Horor pod vodom VIDEO Zaronio i našao se licem u lice s velikom bijelom psinom

>> Pogledajte JEDINSTVENU usporenu snimku napada velike bijele psine!

Njezin susret s tom opasnom morskom nemani zapravo je pun detalja, koje samo Ramsey može objasniti. Prvo je velika bijela psina promatra i približava joj se, na što ona ostaje posve smirena. Zatim slijedi prvi dodir i uvažavanje, nakon čega Ramsey lagano hvata leđnu peraju i velika bijela psina je vuče za sobom. Čitav priozor, koji možete pogledati u priloženom videu, oduzima dah, a Ramsey je pojasnila i kako je taj osjećaj bliskosti podjeća i na njezin odnos s konjima.

Ona pojašnjava kako dok roni bez boce s kisikom, mora držati otkucaje srcana normalnoj razini, kako ne bi velikoj bijeloj psini dala do znanja da je uznemirena, što bi ubrzano disanje i mjehurići odavali.

'Morate pridobiti životinju da vam vjeruje, oni su vrlo rezervirani, vrlo oprezni. Vrlo lako se uplaše', objasnio je Juan Oliphant, oceanski fotograf, koji je napravio video snimku, koju možete vidjeti niže teksta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene