Nesretna se 60-godišnjakinja poskliznula i upala u kaljužu uz obalu rijeke. Jedva su je izvukli.


Iz sjeveroistočnog dijela Kine stižu snimke spašavanja 60-godišnjakinje koja se, tijekom uobičajene šetnje uz obalu rijeke koja protječe kroz grad Weinan, poskliznula i upala u mulj.

Vezani članci Zapalio se stan u Beogradu, djevojčica ostala zatočena na balkonu na 10. katu - 6 "Gorim, gorim, spasite me!": 15-godišnjakinja gotovo ostala zarobljena u plamenoj stihiji koja je gutala stan na 10. katu Spašavanje kupača (Screenshot: Kanal Ri) Uznemirujuća snimka: Dramatični prizori s Pećina u Rijeci, gdje su kupači prkosili bijesu prirode

Nesretnica je dobrano potonula, a u blatu je bila prisiljena prenoćiti jer je, unatoč zapomaganju, nitko nije primijetio.

>> VIDEO Snimljen muljeviti 'tsunami' koji nosi sve pred sobom

Jedan ju je slučajni prolaznik uočio tek sutradan te je odmah pozvao policiju i vatrogasce. Oni su na mjesto događaja stigli prilično brzo, ali su se našli u problemu jer se mulj počeo sušiti pa ženu nije bilo jednostavno izvući.

Vezali su je konopcem, no to nije bilo dovoljno jer je jedna noga nesretnice bila prikliještena stvrdnutim muljem. Stoga su iz vatrogasnog šmrka pustili mlaz vode kako bi omekšali blato i ženu su tek nakon toga uspjeli izbaviti iz prljave nevolje.

Navodno je prošla bez ozljeda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook