Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekoračenje sile bez razloga

VIDEO: Policajac brutalno napao pijanu maloljetnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu se pojavila šokantna snimka nasilničkog ponašanja policajca nad pijanom maloljetnicom u SAD-u.

15-godišnja djevojka u trenutku policajčevog nasrtaja nije radila ništa što bi opravdalo njegovo ponašanje, već je samo hodala pločnikom. Iako je bila pijana nije predstavljala prijetnju.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Na snimci se vidi i kako se djevojka hrva po podu navodno sa svojom majkom koja ju je pokušala obuzdati. No, 15-godišnjakinja se uspjela osloboditi te je odšetala dalje. Tu se pojavio policajac Patrick Larrison koji joj je dotrčao s leđa te ju nasilno oborio na pod prije čega je udarila u zid.

>> VIDEO: Tinejdžeri ga brutalno premlatili u podzemnoj

Djevojka je navodno u siječnju izbačena iz škole jer je vrijeđala jednog profesora i svoju majku, a policija smatra da je tada bila pijana, piše Daily Mail. Također, djevojka je navodno donosila alkohol drugim učenicima u bocama za vodu, a glasnogovornik policije rekao je da je bila ratoborna i pijana.

Djevojka je uhićena i osumnjičena za napad, a prilikom nasilnog uhićenja nije bila ozlijeđena. Nakon što se snimka pojavila na internetu policija je pokrenula istragu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene