Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na internetu se pojavila šokantna snimka nasilničkog ponašanja policajca nad pijanom maloljetnicom u SAD-u.


15-godišnja djevojka u trenutku policajčevog nasrtaja nije radila ništa što bi opravdalo njegovo ponašanje, već je samo hodala pločnikom. Iako je bila pijana nije predstavljala prijetnju.

Vezani članci Veleposlanik Italije u Kongu Luca Attanasio Veleposlanik Italije ubijen u napadu na UN-ov konvoj u Kongu, ministar poručio: "Uložit ćemo sve da rasvijetlimo ovu tragediju" Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

Na snimci se vidi i kako se djevojka hrva po podu navodno sa svojom majkom koja ju je pokušala obuzdati. No, 15-godišnjakinja se uspjela osloboditi te je odšetala dalje. Tu se pojavio policajac Patrick Larrison koji joj je dotrčao s leđa te ju nasilno oborio na pod prije čega je udarila u zid.

>> VIDEO: Tinejdžeri ga brutalno premlatili u podzemnoj

Djevojka je navodno u siječnju izbačena iz škole jer je vrijeđala jednog profesora i svoju majku, a policija smatra da je tada bila pijana, piše Daily Mail. Također, djevojka je navodno donosila alkohol drugim učenicima u bocama za vodu, a glasnogovornik policije rekao je da je bila ratoborna i pijana.

Djevojka je uhićena i osumnjičena za napad, a prilikom nasilnog uhićenja nije bila ozlijeđena. Nakon što se snimka pojavila na internetu policija je pokrenula istragu.