Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica naoružanih pljačkaša odabrala su krivu večer kako bi opljačkala jedan klub u Sydneyu. Naime, upali su u klub baš u vrijeme tradicionalnog okupljanja 50-ak motorista.


U Southern Cross Cruiser Clubu u Sydneyu dvojica muškaraca sa mačetama, upala su u klub i naredila barmenima da im predaju sav novac iz blagajne. Tada još nisu znali da se u susjednoj sobi nalazi 50 kršnih bikera.

Kada je jedan od pljačkaša preskočio šank, motorist ga je primijetio i odmah obavijestio svoje prijatelje. Hrabri motoristi su tada krenuli u potjeru za pljačkašima koje su naganjali sa stolcima u rukama. Jednog su uspjeli uhvatiti ispred kluba, gdje su ga bacili na pod i pozvali policiju. 

'Luda je to noć bila. Adrenalin je prštao na sve strane, a svi smo samo razmišljali o tome kako ga uhvatiti', rekao je predsjednik kluba motorista. 

Drugi je pljačkaš skočio s balkona i pobjegao u obližnji park, gdje ga je ipak policija uhvatila nekoliko minuta nakon. Treći pljačkaš, koji ih je čekao u automobili ispred kluba, uspio je pobjeći.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju