Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još jedan nesuđeni pljačkaš naišao je na hrabrog građanina koji ga je uspio spriječiti u pokušaju zločina. Ovog puta, događaj se zbio u američkom gradu Milwaukeeju, u saveznoj državi Wisconsin, a pljačkaša je svladala mušterija, koja se zatekla u banci u trenutku pljačke.


Zaokupljen svojim stvarima, maskirani pljačkaš, kojeg je policija kasnije identificirala kao 23-godišnjeg Senistera Smitha, pripremao se pokupiti novac, kad mu se s leđa i preko užadi prišuljao muškarac i skočio na njega te ga oborio na tlo, prenosi Associated Press. Muškarac u žutoj majici, Smitha je zadržao na tlu sve do dolaska policije, a pomogao mu je još jedan muškarac, dok ga je uposlenica banke šutnula nogom jedanput.

Vezani članci Bacili TV s krova (Foto: Screenshot/Facebook/Instagram) Milimetri je dijelili od sigurne smrti: Pomahnitali studenti bacili TV s krova i skoro pogodili djevojku Policijski očevid (Foto: Arhiva/Petar Glebov/PIXSELL) Uhvaćen pljačkaš koji je u dvije godine orobio 11 trgovina, razbojnik je "pao" nakon posljednje pljačke na Trešnjevci

Čitav događaj zabilježile su sigurnosne kamere u banci, a Smith je uhićen i kazneno prijevljen za oružanu pljačku.