Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ozlijeđenih

VIDEO: Piperom sletio na autocestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Laki zrakoplov napravio je prisilno slijetanje na autocestu u američkom gradu Atlanti, u trenutku kad su počele velike jutarnje gužve.

Glasnogovornica FAA-a Kathleen Bergen, izjavila je jučer, nakon događaja, kako nitko nije ozlijeđen u prinudnom slijetanju zrakoplova tipa Piper Saratoga na spomenutu autocestu. Slijetanje je prošlo relativno glatko, a pilot Matt Conway izjavio je kako mu je prava obuka letenja pomogla u svladavanju prilično nezahvalne situacije, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste Mjesto nesreće na A6 Završen očevid Nesreća na A6: Sudarila se dva teretna vozila, jedno u potpunosti izgorjelo

>> Zrakoplov prislino sletio jer se putnica polila čajem

Iako je morao navigirati između brojnih automobila, pri slijetanju nitko nije ozlijeđen. 'Kad ti motor prestane raditi, moraš znati što radiš u svakom trenutku. Ja sam u tom trenutku autocestu vidio kao svoju sletnu pistu, jer do aerodroma na toj visini nisam nikako mogao doći', rekao je Conway.

Zrakoplov je prizemljio jučer u 5 sati po lokalnom vremenu, samo nekoliko milja od Peachtree-Deklab aerodroma, koji mu je zapravo i bio cilj. nakon slijetanja nastao je zastoj dug više kilometara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene