Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pripadnici osiguranja pape Franje s nemalim su iznenađenjem dočekali potez jednog vjernika koji je nasred Trga svetog Petra poglavaru Katoličke crkve odlučio dati kavez s bijelim golubicama.


Tijekom redovitog druženja s vjernicima srijedom na vatikanskom Trgu svetog Petra papi Franji je netko iz gomile dodao kavez s dvjema bijelim golubicama.

Vezani članci Vatikan Vatikan dopušta cjepiva protiv koronavirusa proizvedena iz stanica tkiva pobačenih fetusa Šareni golubovi Neki ih zovu letećim štakorima, a oni su plemenite ptice koje dolaze u mnogo boja i oblika

Pripadnici osiguranja nakratko su bili u bunilu, ali netko od njih je uzeo kavez i približio ga nasmijanom Franji. On je bez razmišljanja jednu po jednu pticu izvadio kako bi ih pustio na slobodu.

>> Besplatna turistička atrakcija: Prolazak rutom pape Franje...

Prva je odmah odletjela, ali druga se nije dala. Očito joj se svidio boravak na Franjinoj ruci tako da ju je Franjo nekoliko sekundi morao tjerati.

Inače, poglavar Katoličke crkve Trgom svetog Petra prošao je u otvorenom papamobilu, iz kojega se rukovao s vjernicima te je blagoslivljao malu djecu, koju je primao u naručje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook