Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas!

VIDEO Panika usred leta: 'Imam Ebolu! Svi ste naj*****!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ebola je bila uzrok incidenta na letu US Airwaysa iz Philadelphije u Dominikansku Republiku, a sve u režiji jednog putnika, kojem je očito bilo jako šaljivo pred 290 putnika svima dati do znanja da je zaražen ebolom. On, naravno, nije zaražen tim smrtonosnim virusom, no vlasti su svejedno morale propisno reagirati.

Neimenovani Amerikanac (54) navodno je u zrakoplovu s 290 putnika povikao "Imam Ebolu! Svi ste naj*****!", izvijestili su dominikanski mediji, a prenosi RT. napravio je to usred leta, a zrakoplov je odmah po slijetanju u Punta Canu izoliran. Tim liječnika u specijalnim odijelima ušao je u zrakoplov i ispratio dotičnog putnika izvan zrakoplova.

Pročitajte i ovo Granica u Dominikanskoj Republici Grozno postupanje Dominikanska Republika deportira djecu bez roditelja: Nađena žena s torbom pelena bez bebe Slika nije dostupna Borba protiv virusa Proglasili trotjedni lockdown zbog smrtonosne ebole: "Ovo su privremene mjere kako bi se kontroliralo širenje"

Nakon provedenog testiranja na smrtonosni virus ebole, liječnici su uvidjeli da neimenovani putnik nije zaražen. Štoviše, on nikad nije bio u Africi u životu.

Češka bolnica testirala muškarca sa simptomima ebole

Ulazak specijalnog tima liječnika u zrakoplov snimilo je mnoštvo putnika mobitelima, a snimke su se pojavile i na YouTubeu.

Ministarstvo zdravstva Dominikanske Republike moralo je smirivati strasti, zbog informacije da je u tu zemlju možda sletjela osoba zaražena ebolom. Ostali putnici bili su zadržani u zrakoplovu punih dva sata.

US Airways se putnicima ispričao javnim priopćenjem koje je prenijela televizijska kuća Fox.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene