Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantan postupak

VIDEO Pad s 10 metara: Spasilac na bazenu brutalno gurnuo čovjeka sa skakaonice

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Prinudni skok u austrijskom gradu Steyru jedan će muškarac teško zaboraviti. Za njegovo slijetanje s 10 metara visoke skakaonice potrudio se spasilac na tamošnjem bazenu.

Što se točno dogodilo 13. kolovoza na općinskom bazenu Steyr u Gornjoj Austriji, predmet je istrage. Snimka incidenta šokirala je javnost.

Video koji se širi društvenim mrežama pokazuje čovjeka koji se držao za ogradu na skakaonici, a spasilac ga je nogom gurnuo u leđa i čovjek je potom pao s 10 metara visokog skakačkog tornja, piše OÖNachrichten.


Spasilac je u međuvremenu ispitan, ispričao se i kazao kako mu je jasno da njegov postupak nije bio u redu. 

Pročitajte i ovo Donald Trump Trump u zatvoru Fotografija koju je čekao cijeli svijet: ''Bit će popularnija slika od Mona Lise''

Pročitajte i ovo Potražnja za spremačicama - 6 Ne cijeni ih se dovoljno Ovo je zanimanje među pet najtraženijih: "Teško je organizirati rad, slab je odaziv na natječaje"

Kakve ga sankcije čekaju, trebalo bi biti jasnije idućih dana, a još nije posve jasno što je prethodilo tom bizarnom incidentu.

Svjedoci imaju proturječne izjave. Navodno je čovjek dugo stajao na skakaonici, možda ga je uhvatio strah, a spasilac ga je gurnuo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene