Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skrati, predsjedniče!

VIDEO Ovo se Putinu neće svidjeti: Pogledajte što su sve radili u publici dok je držao govor

Publika tijekom Putinovog govora
Publika tijekom Putinovog govora Foto: Twitter/Screenshot
Predsjednik Vladimir Putin poznat je po dugim govorima, a ovaj je put, sudeći prema izrazima lica nekih uzvanika, pretjerao.

Ruski predsjednik Vladimir Putin održao je svoje godišnje obraćanje od gotovo dva sata, a usprkos vrlo oštrim porukama i prijetnjama nekima u publici bilo je poprilično dosadno. 

Državni vrh imao je smrtno ozbiljna lica, poput šefa diplomacije Sergeja Lavrova, no dio uzvanika nije baš bio zainteresiran za Putinov govor u kojem je išao red Ukrajine i obrane onoga što je rusko, pa red prijetnji Zapada, malo nacizma, sve garnirano nuklearnim oružjem. I na kraju izjava da je suspendirao  dogovor o nuklearnom naoružanju sa SAD-om. 

Očito je to ono što obični Rusi slučaju non-stop jer su društvene mreže preplavile fotografije i snimke uzvanika u dvorani kako se smrtno dosađuju za vrijeme predsjednikova govora. Neki su čak i malo dremnuli. 

 

 

"Putinova publika fascinirana je njegovim pričama", napisao je u tvitu Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova.

 

 

"Gledajući publiku velikog Putinova govora, upadljiv je nedostatak entuzijazma, čak i tijekom brojnih obaveznih aplauza. Nije da ih mogu kriviti", naveo je analitičar Mark Galeoti na Tviteru.

Mnogi su trljali oči ili žmirkali, čini se u pokušaju da ostanu budni.

 

 

Nekima su klonule glave, a neki su ubrzano treptali kako bi održali oči otvorenima. 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene