Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog nje će biti svetac

VIDEO Zbog ove žene papa Ivan Pavao II će postati SVETAC!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svijet je konačno vidio i ženu koja je ozdravila po zagovoru pape Ivana Pavla II. Obitelj teško bolesne Kostarikanke molila se za njezino ozdravljenje koje je Vatikan potvrdio kao drugo čudo pape Ivana Pavla II. Time su ispunjeni uvjeti za njegovo proglašenje svetim.

Floribet Mora neobjašnjivo za medicinu je ozdravila. Obitelj ove siromašne žene iz Kostarike molila se za njezino ozdravljenje Ivanu Pavlu II.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliki papa Ivan Pavao II. - 'najbrži svetac' u povijesti katoličkih kanonizacija Slika nije dostupna Želi ujediniti dvije struje Papin majstorski potez: Prvi put u povijesti istodobna kanonizacija dvojice papa

>> Priznato DRUGO ČUDO pape Ivana Pavla II.

'Pacijentica je imala aneurizmu i došlo je do krvarenja. Pacijentica je došla u bolnicu. Bez kirurškog zahvata problem je nestao. Nikada nisam čuo da se igdje u svijetu to dogodilo', rekao je Alejandro Vargas Roman, neurokirurg.

Žena je ozdravila na samu večer beatifikacije Ivana Pavla Drugog. Njezina obitelj, prijatelji, rodbina, susjedi su presretni. Floribet pred kamere ne želi.

'U malenoj zemlji kao što je Kostarika, u ovom našem malom siromašnom mjestu dogodilo se čudo. To je zadivljujuće! Nema riječi koje bi to opisale', kaže Cecilia Chavez, susjeda izlječene žene.

'Ona i njezin suprug zaslužuju to, kao i cijela njihova obitelj. Oni su jako dobri ljudi. Svi ih ovdje iznimno poštuju, velikodušni su i dobri. Uvijek pomažu onima kojima je pomoć potrebna', dodaje Daniel Hernandez, isto tako susjed izlječene žene.

Prvo čudo po zagovoru Ivana Pavla drugog bilo je ozdravljenje redovnice Marie Simon Piere. Blaženikom je proglašen prije dvije godine, a njegovo proglašenje svetim očekuje se u prosincu što je jedna od najbržih kanonizacija u novije vrijeme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene