Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna i bizarna nesreća

VIDEO Ovo je posljednja stvar koju je vidio u životu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizarna nesreća s tragičnim posljedicama dogodila se u Rusiji. Građevinar koji je snimao rušenje stare zgrade, poginuo je snimajući rušenje.

Eugen Titov (29) stajao je podalje od mjesta rušenja i snimao bager kako kablom povlači dio zida stare zgrade i ruši ga, no onda se dogodilo nešto nepredviđeno. Komad odlomljenog zida pao je pod čudnim kutem, a fragmenti su svi poletjeli u jednom smijeru - prema Titovu.

Pročitajte i ovo Posljedice napada na Harkiv - 1 Unakrsni napadi VIDEO/FOTO Burna noć u Rusiji i Ukrajini: Rusi izveli napad dronovima i projektilima, nisu dugo čekali na odgovor Teško naoružanje slave Dan pobjede FOTO Putin postrojio teško naoružanje i vojsku na Crvenom trgu, zaprijetio Zapadu: "U borbenoj smo pripravnosti!"

>> Sletjeli s ceste, zabili se u kuću, okrenuli na krov i - OSTALI SPAVATI!

Nesretnog Titova pogodilo je više kamenih fragmenata i on je prebačen u bolnicu u gradu Lipetsku, no ozljede su bile toliko teške da mu više nije bilo spasa, prenosi The Sun.

Lokalna policija pokrenula je istragu protiv tvrtke Evrostroj Construction, zbog kršenja mjera sigurnosti na gradilištu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene