Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Sletjeli s ceste, zabili se u kuću, okrenuli na krov i - OSTALI SPAVATI!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva Kineza preživjela su prilično tešku prometnu nesreću. Ne samo da je preživjeli nego se čak nisu ni probudili sve dok ih nisu prevezli u bolnicu.

Alkoholizirani vozač i njegov isto tako alkoholizirani suvozač sletjeli su s ceste i zabili se u obližnju kuću. Udarac je bio jak, velika je šteta i na kući i na autu, a po snimkama bi se na prvi pogled reklo kako dvojac nije preživio sudar. Međutim, dva muškarca su, nakon što im se automobil okrenuo na krov, iz njega ispala i ostala spavati, piše Associated Press.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Ilustracija Nesreća pored Sabora HDZ-ov zastupnik na Markovu trgu autom naletio na ženu: "Sve se dogodilo u trenutku"

Policija sumnja kako je vozač zaspao za volanom nakon što je zaspao i njegov suvozač. San je očito bio čvrst jer ih ništa nije moglo probuditi.

>> VIDEO Hrvat u Mađarskoj zaspao za volanom pa se zabio u kamion

Vlasnik kuće nije posumnjao prometnu nesreću kad je čuo jak udarac jer je mislio da se radi o grmljavini koja je pratila jaku kišu koja je u to vrijeme padala.

Na hitnu intervenciju odmah su bili pozvani vatrogasci i hitna pomoć. Liječnici su pregledali dvojicu muškaraca i zaključili kako - spavaju. Spavali su i kad su ih unijeli u kola hitne pomoći, a probudili su se tek u bolnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene