Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raspjevani mornar

VIDEO Oni znaju kako otjerati rusku vojsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najoriginaliniji način za rješavanje vojnih razmirica zasigurni imaju ovi Šveđani.

U listopadu prošle godine švedska je mornarica tragala za nepoznatom podmornicom koja je ušla u njihove vode. Iako to nikada nisu mogli službeno potvrditi, svi vjeruju kako se radilo o ruskoj podmornici.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

Potom je Švedska počela zbijati redove zajedno s Finskom koja je pak poslala pismo za 900.000 pripadnika pričuvnog vojnog sastava u kojem se objašnjava što moraju činiti u slučaju 'krizne situacije'.

Rusija tvrdi nizozemska podmornica u švedskim vodama, Nizozemska to poriče

No, da se ovakvi problemi mogu riješiti i mirnim putem smatraju u švedskom Društvu za mir i arbitražu. Oni su osmislili podvodni 'sustav' koji će, smatraju, zasigurno potjerati Ruse iz njihovih teritorijalnih voda.

Sustav se zove 'Raspjevani mornar', a zapravo se radi o golišavom mornaru od neonskih svjetala uz kojeg je i poruka 'Dobrodošli u Švedsku, gay smo od 1944.', godine, aludirajući na dozvolu istospolnih brakova.

Uz to, neonski znak će odašiljati Morseovom abecedom poruku: 'Ovim putem ako si gay'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene