Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bath salts'

VIDEO Ovim je američka mornarica krenula u borbu protiv droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka mornarica objavila je upozoravajući video namijenjen marincima, u kojem ih upozoravaju da se klone vrlo opasne droge 'bath salts'.

U kampanji nazvanoj 'To nije ushićenje... To je noćna mora', Američka mornarica pokušava riješiti novonastali problem u svojim redovima - raširenu uporabu te sintetičke droge među svojim marincima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na obali Kalifornije U požaru na ratnom brodu ozlijeđeno najmanje 57 osoba, petero hospitalizirano: "Ne možemo utvrditi uzrok eksplozije" Snimka NLO-a (Screenschot: YouTube) I to se dogodilo Američka vojska napokon i službeno priznala: Ove snimke NLO-a su stvarne

>> VIDEO Predozirao se novom jako opasnom drogom bath salts

U njihovom reklamnom videu, marinac ušmrkava drogu, povraća te potom ima demonske halucinacije. Napada djevojku na spoju te potom vidi i cimera kao demona, da bi se onesvijestio u stanu i završio u bolnici.

Navedena droga, prema riječima poručnika Georgea Loefflera, liječnika psihijatra u Mornaričkom medicinskom centru u San Diegu, ostavlja posljedice halucinacija, paranoje i užasa na konzumenta i do nekoliko tjedana nakon korištenja. 'Mi zapravo nemamo adekvatno liječenje za takve slučajeve', ističe Loeffler, a prenosi New York Daily News.

Prošle godine, 90 marinaca s dva vojna broda u San Diegu, otpušteno je iz vojske zbog korištenja 'bath saltsa'.

'Bath salts' ulični je naziv za sintetičku drogu koja se uglavnom sastoji od supstituiranih katinona, koji imaju učinak sličan amfetaminima i kokainu. Kemijski, ta droga nema nikakve veze s popularnim solima za kupku (bath salts), koje ljudi koriste u higijenske svrhe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene